Prvi Karlovački

Krunoslav Salopek novi predsjednik ogulinskog HSP-a

Autor: Sunčica Laić

31.12.2021

Politika

Na nedavno održanom izbornom zboru Podružnice HSP-a grada Ogulina za predsjednika Podružnice izabran je Krunoslav Salopek, a dopredsjednici su postali Ljerko Oskoruš i Ivica Brozović.  Dužnost tajnika obnašat će Nenad Prebežić, a rizničara Jure Zajc.

Tom prilikom izabran je Izvršni i Nadzorni odbor.

U prigodnom govoru predsjednik Podružnice HSP-a Ogulin, Krunoslav Salopek istaknuo je prioritete budućeg rada, a to su: organizacijsko i kadrovsko snaženje podružnice s ciljem okupljanja što više stručnih i kvalitetnih ljudi, u mjesnim odborima gdje za to postoje uvjeti i interes građana, iniciranje rješavanja komunalne problematike, od cestovne do protupoplavne infrastrukture, bolje održavanje lokalnih cesta i puteva, bolje prometne signalizacije, te rješavanje pitanja oborinskih voda.

Krunoslav Salopek, založio se i za otvaranje gospodarskih i kulturno obrazovnih tema, te u tom pogledu vidi i mogućnost boljeg i kvalitetnijeg života građana na području grada Ogulina.

-Bez kvalitetnog, odgovornog, odlučnog, radišnog i upornog članstva, nema ni željenih rezultata, istaknuo je Salopek, te na kraju izlaganja sve nazočne članove HSP-a podsjetio na staru pravašku sintagmu – da je pravaš biti lako, to bi onda bio svatko!