PU karlovačka, završen očevid

Kriva je oštećena cijev plinovoda, plamen išao i sedam metara u visinu

VIŠE IZ RUBRIKE

jadan dečko koji je zadobio opelkine!

Ostali radnici nisu ozlijeđeni, ali je nastala materijalna šteta na okolnim objektima i automobilima.

Kao što smo već danas ranije tijekom dana izvještavali, oko 12,35 sati policija je zaprimila dojavu o eksploziji na gradilištu u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu kojom prilikom je 28-godišnjak teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Na mjesto događaja je uz policiju i hitnu pomoć izašla i Javna vatrogasna postrojba koja je ugasila požar i zaustavila protok plina kroz cijevi plinovoda.

Očevidom je utvrđeno, javljaju iz PU karlovačke, da je 28-godišnjak u iskopnom gradilištu vrelovoda izvodio radove odnosno prilikom zavarivanja instalacija na vrelovodu zapalio se plin koji je istjecao iz oštećene cijevi plinovoda. Uslijed navedenoga, došlo je do obilatog gorenja plina koji je istjecao pod pritiskom u visini plamena od oko sedam metara. Tom prilikom ostali radnici nisu ozlijeđeni, ali je nastala materijalna šteta na okolnim objektima i automobilima. O navedenom događaju obavješten je Državni inspektorat u Karlovcu.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja te izvješćivanje nadležnog državnog odvjetništva.