Na "Festivalu kose – Advent u kosi" Karlovac je predstavljala frizerka Mevlida Jović

Kristalni cvijet u rukama najboljih frizera Hrvatske

VIŠE IZ RUBRIKE

    Firma Shapeit iz Zagreba organizirala je u Hotelu International u Zagrebu drugi Festival kose - Advent u kosi za izbor najljepše adventske frizure Hrvatske uz dodjelu prestižne nagrade Kristalni cvijet. U tri kategorije natjecali su se frizeri iz Vukovara, Bjelovara, Molve, Daruvara, Garešnice, Karlovca, Opatije i Zagreba.

    -U kategoriji Adventska svečana frizura Kristalni cvijet uručen je modelu pod nazivom Božična ruža, kojeg je izradila Katarina Kovač iz Bjelovara, makeup je radila Martina Rihtarić, a haljinu salon vjenčanica Nikolina iz Bjelovara. U kategoriji Adventska avangardna frizura Kristalni cvijet uručen je modelu Daruvarska pahuljica, kojeg je izradila Kristina Fureš, frizerski salon Kristinka iz Daruvara. Haljinu je izradila Senka Janček, odjel hortikulture iz Daruvarskih toplica, a makeup Sandra Slivar, vlasnik obrta za uljepšavanje i šminkanje. U kategoriji Muška adventska frizura Kristalni cvijet uručen je modelu Mad Max, kojeg je izradila Martina Turković iz frizerskog salona Mika iz Opatije. Poseban makeup radile su Marija Burazin i Lara Sanković. Nagradu Kristalni cvijet za najljepši makeup uručen je vlasniku frizerskog salona JK Style - Hair studio iz Zagreba, Josipu Križnjak, a makeup radila je Matea Jokić, a odjeću za modela pod nazivom Ledena kraljica izradila je dizajnerica Tomislava Martinić. Posebnu nagradu Kristalni  cvijet u kategoriji Adventska svečana frizura za đake nagradu je primila učenica Laura Todorović iz drugog razreda Srednje strukovne škole Zagreb iz salona Potepuh pod nazivom modela Advent u noći, kazala je glavna organizatorica natjecanja Jadranka Šepek.

    Karlovac je imao svoju predstavnicu na tom prestižnom natjecanju frizera, bila je to karlovačka frizerka Mevlida Jović. Ona je imala vrlo zapažen nastup zbog dobro usklađene frizure s odjećom, a make up je radila Maja Grbić. Mevlida Jović sudjelovala je na festivalu kao predstavnica Udruženja obrtnika grada Karlovca. (b.o.)