PU karlovačka

Krađe, vožnja pod utjecajem alkohola, prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica motocikla

VIŠE IZ RUBRIKE

Iz policijske bilježnice

U posljednja 24 sata policija bilježi nekoliko krađa, ponovno još jednu vožnju pod utjecajem alkohola i prometnu nesreću

U jutrošnjem javljanju za naš Radio voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Ranko Vukošić izdvojio je najprije nekoliko krađa.

-U Policijskoj postaji Slunj zaprimljena je prijava 62-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 3. do 13. listopada iz šume na području mjesta Primišlje, općina Slunj, posjekao i otuđio stabla u vrijednosti više tisuća eura. U razdoblju od 4. rujna do 13. listopada nepoznati počinitelj je trgovačkom društvu na području općine Saborsko otuđio bakrenu žicu u vrijednosti većoj od tisuću eura. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 37-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj sa igrališta u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu otuđio ruksak u kojem se nalazio novčanik s novcem, dokumentima i drugo. Materijalna šteta veća je od 100 eura, rekao je Vukošić.

Izvijestio je i o još jednom slučaju vožnje pod utjecajem alkohola od 2,20 promila

-Policijski službenici su jučer u Karlovcu prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,20  promila upravlja 60-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Iznio je i detalje prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena vozačica motocikla.

-Jučer u 18.35 sati u naselju Dubravci, Netretić, na državnoj cesti D-3, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,11 promila upravljao je 57-godišnji državljanin Hrvatske, a koji dolaskom na raskrižje nije propustio motocikl kojim je upravljala 37-godišnja državljanka Slovenije, koja se kretala cestom s prednošću prolaska. Tom prilikom 57-godišnjak je svojim vozilom udario u motocikl. U prometnoj nesreći 37-godišnja državljanka Slovenije je teško ozlijeđena, a 57-godišnji vozač je uhićen te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, kazao je Vukošić.