Prvi Karlovački

Krađa strojeva iz gospodarskog objekta u Ogulinu

Autor: Branko Obradović

16.10.2021

Crna kronika

Starijoj ženi iz stana otuđen novac

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Dugoj Resi i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Anton Švinger izdvojio je sljedeće.

U Policijskoj postaji Ogulin jučer je zaprimljena prijava 46-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. kolovoza do 15. listopada iz gospodarskog objekta u Ogulinu koji nije u funkciji otuđio dva stroja za punjenje sokova i metalnu cisternu. Materijalna šteta veća je od 100.000 kuna.

Jučer u prijepodnevnim satima u stan 84-godišnjakinje u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu došle su dvije nepoznate ženske osobe i ponudile joj pružiti  pomoć. Nakon što ih je pustila u stan, iskoristile su njenu nepažnju i iz stana otuđile novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 70-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju  od 7. do 15. listopada posjekao i otuđio više stabala industrijskog drveta na području Ozlja. Materijalna šteta je  veća od 7.000 kuna.