Prvi Karlovački

Krađa novčanika i mobitela, ozlijeđen mopedist

Autor: Ivica Pilaković

03.07.2022

Crna kronika

Iz izviješća Policijske uprave karlovačke:

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog PU izdvaja sljedeće:

Krađa novčanika i mobitela na kupalištu u općini Bosiljevo

Jučer je zaprimljena prijava 46-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj na kupalištu u općini Bosiljevo iz torbice otuđio mobitel i novčanik s novcima i kreditnim karticama. Materijalna šteta veća je od 2000 kn. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

U Karlovcu teže ozlijeđen mopedist

Noćas u 01.20 sati u Karlovcu, u Ulici Banija dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Mopedom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je za sada nepoznati vozač koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio van kolnika gdje je udario u parkirani osobni i teretni automobil, nakon čega je zajedno s mopedom pao na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda vozač je prevezen u zdravstvenu ustanovu gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policija provodi istraživanje radi utvrđivanja identiteta vozača.