Krađa na krađu - otuđena stabla, novac, bankovne kartice

VIŠE IZ RUBRIKE

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Od navedenog, glasnogovornica, Andreja Lenard izdvojila je sljedeće:

  Iz kuće otuđen novac i bankovne kartice

  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 68-godišnjakinje da joj je u razdoblju od 11. do 12. siječnja nepoznati počinitelj iz kuće u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu otuđio novac i bankovne kartice, a otuđenom bankovnom karticom podigao i određeni novčani iznos. Policija provodi kriminalističko istraživanje. 

  Otuđena stabla hrasta

  Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 63-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u šumi na području Bosiljeva posjekao i otuđio stabla hrasta u vrijednosti većoj od 19.000 kuna.

  Osumnjičen za krađu novca

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem 23-godišnjaka se sumnjiči da je 9. siječnja 82-godišnjakinji za vrijeme dok je bila u trgovini u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, iz torbe otuđio novac. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće.