STRAŠNA NOĆ U AQUATICI

Kosturi, šišmiši, duhovi, vještice, bundeve i ribe… Aquatikaaaa!

VIŠE IZ RUBRIKE

  U ponedjeljak 31.10.2022. godine od 19 do 22 sata doživite „Strašnu noć u Aquatici“. Mumificirani kupski som, zagađeni akvariji, plastično onečišćenje, ogulinske vještice, invazivne vrste riba, kosturi i bundeve samo su dio najstrašnije noći u Aquatici.

  Sve je krenulo od jedne strašne priče: unošenje stranih vrsta u vodotoke jedan je od glavnih razloga izumiranja autohtonih vrsta riba u posljednjih stotinjak godina. Nestajanje močvara i slični gubici prirodnih staništa kao i onečišćenja rijeka i jezera pogoduju širenju invazivnih vrsta. U Noći vještica Aquatika predstavlja novouređeni akvarij s invazivnim vrstama riba i upozorava posjetitelje o opasnostima zagađenja okoliša.

  No kako ne bi bilo prestrašno, pripremili su malu utjehu u vidu degustacije karlovačkih kestena i ozaljskog portugisca, zabavne radionice za djecu, tečaj letenja na metli i eko kutak. Ne propustite najstrašniju noć u Aquatici - Slatkovodnom akvariju Karlovac, učite na zabavan način uz program za sve generacije!

  Program:

  18:30 h
  Predstavljanje novouređenog akvarija “Invazivne vrste” – konferencija za medije
  19:00 h
  Ogulinska pripovjedaonica: Bajka „Vještica“ Eme Božičević, velika dvorana
  19:30 h
  Polaganje vozačke dozvole za letenje na metli, akvarijski trg

  Ulaz u akvarij je besplatan od 19 do 22 sata. Karlovački kesteni & ozaljski portugizac “Vina Šoštar” očekuju vas u caffe baru, od kreativnih radionica za djecu koje će se održavati u čitaonici bit će tu duh u staklenki i šišmiši. Ambijentalna rasvjeta i glazba te vještičji foto kutak na akvarijskom trgu doprinijet će atmosferi Strašne noći. Organiziran je i Crni outlet – rasprodaja u suvenirnici te Eko kutak by “Čistoća d.o.o. Karlovac”.

  Ponedjeljak, 31. listopada od 19 sati: kosturi, šišmiši, duhovi, vještice, bundeve i ribe… Aquatikaaaa!