Prvi Karlovački

Koncertno radno ljeto Ivana Zaka uz novo glazbeno iznenađenje

25.07.2019

Glazba

Kada je u pitanju ljeto, koncertni raspored brojnih izvođača itekako je ispunjen, a jedan od onih kojima su ljetni mjeseci radni, svakako je Ivan Zak

Povezanost sa svojom publikom Zak je u više navrata istaknuo bitnom što je i vidljivo na svakom novom nastupu. Energija i atmosfera koja vlada na koncertima, riječima se ne može opisati, a najbolje se može doživjeti uživo iz prvih redova. Upravo tako, bilo je ovih dana u Čazmi, gdje su obožavatelji zajedno sa Ivanom pjevali u jedan glas, od prve, pa sve do posljednje pjesme.

Aktualni duet “Naj, naj” koji je snimio sa Tarom, na YouTube-u broji preko milijun i tristo tisuća pregleda, a u kratko vrijeme nakon svojeg izlaska pjesma je pronašla put do publike.

Osim nastupa, Ivan puno vremena provodi u svojem studiju La Bamba, gdje nastaju sve uspješnice, koje njegova vjerna publika toliko iščekuje. Tako će se i ovo ljeto dogoditi još jedno iznenađenje naziva “Milion”. Detalje nećemo otkrivati, dovoljno je samo da popratite društvene mreže Ivana Zaka.

Dok se kuhaju posljednje sitnice oko nove glazbene poslastice, vrijedna ekipa nastavlja sa koncertima i to 26. srpnja u Podstrani, 27. u Kanfanaru i 31. u Rogoznici.

 

Foto: Marko Grubišić