Prvi Karlovački

Koncert „Klasika u parku” u subotu ispred Glazbene škole Karlovac

Autor: Sunčica Laić

19.05.2021

Kultura

Na koncertu će nastupiti učenici Glazbene škole Karlovac uz Simfonijski orkestar Glazbene škole Karlovac pod dirigentskom palicom maestra Vetona Marevcija

U subotu, 22. svibnja u 18 sati u parku ispred Glazbene škole Karlovac održat će se koncert na otvorenom pod nazivom „Klasika u parku“. Koncert će se uživo prenositi live streamom na You tube kanalu, Internet i Facebook stranici Glazbene škole Karlovac.

https://www.glazbena-ka.hr/20260510-koncert-klasika-u-parku

https://www.facebook.com/glazbena.skola.karlovac

-Po uzoru na velike gradove, Glazbena škola Karlovac nakon godinu dana stanke organizira koncertni spektakl na otvorenom. Na koncertu će nastupiti učenici Glazbene škole Karlovac uz Simfonijski orkestar Glazbene škole Karlovac pod dirigentskom palicom maestra Vetona Marevcija. Članovi Simfonijskog orkestra su učenici i nastavnici Glazbene škole Karlovac, a solisti su učenici koji su ove školske godine osvojili zapažene međunarodne i državne nagrade. Veton Marevci je mladi perspektivni dirigent, bivši učenik Glazbene škole Karlovac, koji se u svojoj biografiji već može pohvaliti značajnim angažmanima. Koncert „Klasika u parku“  dio je ciklusa Koncerta izvrsnih učenika i nastavnika kojim Glazbena škola Karlovac svake godine u potpunosti opravdava njegov naziv i potvrđuje zavidnu odgojno-obrazovnu kvalitetu. Iskustvo koje mladi glazbenici ostvaruju svirajući uz orkestar neprocjenjiva je blagodat koje mogu pružiti samo pojedine sredine, a grad Karlovac je jedna od njih. Pridružite nam se u ovoj jedinstvenoj večeri, ponesite dekicu, sjedite u prekrasan park i budite dio glazbene poslastice koju smo za vas pripremili, poručuje ravnateljica Glazbene škole Karlovac, Snježana Mrljak.

Koncert je financirao Grad Karlovac i Karlovačka županija a održavanje koncerta je odobrio Stožer civilne zaštite Karlovačke županije. Produkcija Euroton d.o.o.