Večeras će se u sklopu Zvjezdanog ljeta održati koncert našeg Karlovčana Alena Slavice uz pratnju Branka Bogunovića na gitari. Koncert počinje u 19:30 sati.

Koncert Alena Slavice večeras u Aquatici

VIŠE IZ RUBRIKE

    Alen Slavica je objavio dosad 14 albuma i zadnjih godina više singlova od kojih su albumi “Šarene oči”, “Ispod tvoga jastuka”, “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba”  prodani u zlatnom i srebrnom tiražu, a album “Dao sam ti dušu” u platinastom tiražu. Alen je od ranog djetinjstva pokazivao talent i ljubav prema glazbi i pjevanju. U svojoj autobiografskoj knjizi “Životni autoput” kaže: -“Što se tiče samog pjevanja, znam samo da je to u meni otkad sam se rodio - u školi, na priredbama, u autobusu, kad bismo putovali na izlete, zabavljao sam pjesmom čitav razred. Činilo mi se nekako kao da je bilo predodređeno da postanem pjevač.

    Krajem 1989. godine, na poziv Johna Lončarića, odlazi u Kanadu gdje nastupa za doček Nove 1990. godine i ide na turneju po Kanadi s Kićom Slabincem, ali održava i nekoliko solističkih koncerata. Nakon završene turneje i povratka u Hrvatsku, ponovno se vraća u Kanadu i tamo snima albume “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba” u suradnji s vrsnim glazbenicima.

    Na festivalu “Dalmatinska šansona" 2006. označava svoj povratak na glazbenu scenu s pjesmom “Masline” u pratnji na gitari s Miroslavom Tadićem. Dugi niz godina radi glazbu i za druge pjevače i glazbenike. Radio je za mnoge mlade talente i profesionalne pjevače u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, SAD.