Prvi Karlovački

Kolovoz u Reti

09.08.2019

Mozaik

U rubrici „Reta 5 korisnih savjeta“ istražujemo temu uređenja vrta I donosimo savjete kako stvoriti idealan vrt za opuštanje

Vrt je mjesto na kojemu se možete opustiti na svježem zraku i odmaknuti se od svakodnevnih stresova i obaveza. Kako bi što bolje uživali u zasluženome vremenu za vlastiti mir, bitno je da vrt prije svega odgovara vašem ukusu, da se samim boravkom u njemu ugodnije osjećate. Ovisno o dimenzijama vrta, potrebno je dobro razmisliti čime ga želite popuniti. Volite li više moderne predmete ili starije vintage elemente? Želite li puno manjih ukrasnih predmeta i materijala ili više naginjete minimalističkom stilu? Opcije su brojne, a sve ovisi o ukusima pojedinca. U Reta katalogu za kolovoz donosimo prijedloge za uređenje vrta koji će učiniti svaki vrt posebnim.

U kolovozu potražite popuste na: vrtne žardinjere, oblutak, rubnjake i geotekstil, betonske opločnike, pur pjenu, električne pile, usisavače i žirafe, Agrocal, crijep, ogradne panele i farmer pletivo, vrtna vrata, wc daske i školjke.

Reta katalog možete skinuti ovdje ili ga prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.