Prvi Karlovački

Kod Slunja teško ozlijeđena putnica

Autor: Branko Obradović

08.06.2019

Crna kronika

Iz stana u Karlovcu otuđen novac

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i četiri prometne nesreće, od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Jadranko Makarić izdvojio je sljedeće.

Jučer u popodnevnim satima, 86-godišnjakinja je u svoj stan u Karlovcu, Gradska četvrt Gaza, primila nepoznate ženske osobe koje su prilikom masaže iskoristile nepažnju vlasnice i iz stana otuđile novac.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 76-godišnjaka, da mu je u razdoblju od 27. svibnja do 7. lipnja iz dvorišta kuće u Josipdolu otuđena veća količina suhe drvene građe. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.

Jučer oko 10,50 sati na državnoj cesti D-1 kod Slunja dogodila se prometna nesreća. 68-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se od Rakovice prema Slunju te je u mjestu Slunjčica zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika. Tom prilikom teže je ozlijeđena 73-godišnja putnica. Materijalna šteta je oko 10.000 kuna. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.

Autor: Branko Obradović