Na prodajnoj površini od ukupno preko 3.600 kvadratnih metara obnovljeni su odjel voća i povrća, pekarnica, blagajne i informacije, a modernizirane su i prostorije za odmor za zaposlenike

Kaufland osvanuo u novom ruhu: Poslovnica u Karlovcu potpuno obnovljena

VIŠE IZ RUBRIKE

    Prva poslovnica Kauflanda u Hrvatskoj otvorena je Karlovcu 2001. godine.  Od tada se puno toga promijenilo,  Kaufland je uložio velike napore u obnovu velikog broja svojih poslovnica,  a samo u zadnjih 18 mjeseci obnovili su dvije trećine trgovina, među kojima je i ona u našem gradu.

    U želji da se promet na raskrižju Ulice Tina Ujevića i Ulice Ivana Meštrovića rastereti i u želji da svojim kupcima i stanovnicima olakša pristup poslovnici, Kaufland je Karlovcu za proširenje ceste darovao preko 400 kvadrata svoga zemljišta te je snosio trošak rekonstrukcije spomenutih ulica, što je sveukupno investicija od gotovo 2 milijuna kuna. Ulaz i izlaz s parkirališta Kauflanda sada je znatno jednostavniji i ugodniji te je trgovina sada jedna od najmodernijih u Karlovcu i okolici.

    Naime, dodatnih 40 milijuna kuna Kaufland je uložio u obnovu svoje prve poslovnice u Hrvatskoj. Kao dio društveno odgovornog poduzeća, inženjeri Kauflanda mislili su i na energetsku učinkovitost objekta te su instalirani novi rashladni uređaji, LED-rasvjeta i obnovljeni sustavi grijanja i ventilacije. A kako bi uvijek išli u korak s vremenom, na odjelu delikatesa postavljeni su digitalni prikazi aktualnih tema.

    - Htjeli bismo zahvaliti svim stanovnicima obližnjih stambenih objekata na strpljenju koje su nam ukazali u vremenu trajanja radova, a isto vrijedi i za naše zaposlenike. Drago nam je što je grad Karlovac sada bogatiji za suvremenu trgovinu i želimo svim kupcima ugodnu kupovinu u potpuno obnovljenom Kauflandu, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.