Tamburaški sastav Kas predstavio spot nastao u izolaciji

Kasovci poručuju: Ostani doma za "Bolje sutra"

VIŠE IZ RUBRIKE

  TS "Kas" doista vjeruje u bolje sutra, pogotovo u ovo doba korone. Naime, ovaj je osječki sastav pozitivnu poruku iz pjesme "Bolje sutra" odlučio u ovim teškim trenucima prenijeti svojoj publici te su, poštujući sva pravila ponašanja koja su trenutačno na snazi, snimili videospot.

  Svakog je člana benda poštujući upute o udaljenosti snimio Ivan Majić, prema uputama redatelja Marka Zeljkovića Zelje koji nije napuštao svoj dom u kojem je odradio i montažu.

  Pjesma je nastala prije nekoliko godina, a njezina uvijek aktualna poruka, u ovo je doba dobila i dodatnu snagu - "Ajde daj mi snage za nova jutra, vrati mi vjeru u bolje sutra".

  - Uvijek sam optimistična, i doista vjerujem u bolje sutra pa tako i sad. Vjerujem da ćemo iz ove situacije izvući najbolje, puno naučiti te se jednog dana ponovno grliti i ljubiti sa svojim voljenima. Kad su mi Kasovci rekli da je sad vrijeme za pjesmu, oduševila sam se jer je doista tako. Treba nam vjera u bolje sutra, treba nam pozitivna pjesma. Kad sam taj tekst slala frontmenu Kasa, Dinku Glavašu, nisam ni slutila kakva ju sudbina čeka, kaže autorica stihova, Uršula Tolj.

  - Nekako mi je od nekoliko tekstova koje je Uršula poslala, ovaj prvi zapeo za oko i glazba je jednostavno potekla. A sad mi je jasno zašto do sada nije bio došao red da snimimo spot za tu pjesmu. Stigao je pravi trenutak i vjerujem da će ljudima puno značiti ova pjesma u ovo doba, dodaje pjevač i autor glazbe, Dinko Glavaš.

  Kasovci poručuju #ostanidomazaboljesutra. Ako se slažeš s njima, poslušaj i zapjevaj.