Karlovčani na turističkom sajmu PLACE2GO

VIŠE IZ RUBRIKE

    U Zagrebu će se od petka do nedjelje održati turistički sajam PLACE2GO gdje će se na zajedničkom štandu predstaviti Grad Karlovac i Aquatika.  Sudjelovat će  i Turistička zajednica grada Karlovca, Karlovačka građanska garda i Gradski muzej.

    -Radi se ustvari o jedinom pravom turističkom sajmu u Hrvatskoj. Kako je zagrebačko tržište za Karlovac postalo jako interesantno, već od otvorenja Aquatike ili sad pogotovo s otvorenjem Muzeja Domovinskog rata,  postajemo sve zanimljivija destinacija za izlete; stoga smo se  odlučili predstaviti i ove godine. Na taj način objedinit ćemo najvažniju turističku ponudu, a Turistička zajednica predstavit će i ostale ponuđače turističkih usluga iz grada Karlovca. Osim individualnih posjetitelja koje očekujemo, jako se veselimo i poslovnim susretima. Tako ćemo se u petak predstaviti poslovnim subjektima, agencijama, turističkim novinarima i ostaloj zainteresiranoj javnosti, izjavila je ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš.

    Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Karlovca Marina Burić ističe da je izuzetno važno da se na Sajmu zajedno predstavljaju Aquatika, Muzej i Turistička zajednica te dodaje.

    -Kao i uvijek komuniciramo cjelokupnu turističku ponudu, sve ono čime Karlovac raspolaže i na koji način se može provesti vrijeme u Karlovcu, s naglaskom na destinaciju, ali i na naše manifestacije. Pogotovo se to odnosi na proslavu „okrugle“ obljetnice rođendana grada, Ivanjski krijes i novi koncept Dana piva. Ovo nam je izuzetna prilika da predstavimo te manifestacije zagrebačkom tržištu.

    Sajam će biti održan u zagrebačkoj Areni i besplatan je za sve posjetitelje. (m.m.)