Prvi Karlovački

Karlovački rukometaši igrali u drugom poluvremenu 11:11 s momčadi “PPD Zagreba”

Autor: Branko Obradović

09.10.2021

Sport

"Karlovac" - "PPD Zagreb" 22:32

Rukometaši “Karlovca” poraženi su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Paket24 Premijer lige od vodeće momčadi “PPD Zagreba”. Gosti su pobijedili s 32:22. Nakon prvog poluvremena bilo je 21:11 za momčad državnog prvaka. Gosti su došli u Karlovac u najboljem sastavu i u prvom poluvremenu pokazali svoju snagu. Domaćin je pokušao nešto učiniti, ali nije išlo. U drugom poluvremenu trener gostiju Ivica Obrvan dao je priliku igračima s klupe, pa su Karlovčani bili ravnopravni. Rezultat u tom dijelu susreta bio je 11:11. Dominik Smojver postigao je osam pogodaka, a Ivan Bačić pet.

-I prije utakmice znalo se tko će pobijediti. Dogovorili smo se da pružimo svoj maksimum. Oni su prvi put u ovoj sezoni došli praktički kompletni i došli su pobijediti i pripremiti se za utakmicu Lige prvaka s “Kielom”. Drago mi je da su svi naši mladi igrači dobili priliku u ovoj utakmici i da su mogli osjetiti kako je igrati na višoj razini, kazao je najbolji domaći igrač u ovoj utakmici Dominik Smojver.

“Karlovac” je nastupio u sljedećem sastavu: Radočaj, Horvat 2, Capan 2, Domagoj Smojver 1, Janjanin, Crnković, Bosiljevac 1, Frketić 1, Makarun, Bačić 5, Mrljak, Magdić, Rukavina 3, Domjančić, Negran 1 i Dominik Smojver 8. “Karlovac” je na četvrtom mjestu tablice sa šest bodova, a u petom kolu dočekuje u subotu, 16. listopada od 18 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu momčad “Dubrave” iz Zagreba.