Prvi Karlovački

Karlovački nogometaši u pripremnoj utakmici odigrali 0:0 s “Rudarom” iz Prijedora

Autor: Branko Obradović

30.07.2022

Sport

"Karlovac 1919" - "Rudar" Prijedor 0:0

Nogometaši “Karlovca 1919” odigrali su danas na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” drugu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. Igrači trenera Igora Pamića igrali su bez pobjednika i bez pogodaka 0:0 s momčadi “Rudara” iz Prijedora iz Bosne i Hercegovine. Momčad iz Prijedora član je Prve lige Bosne i Hercegovine, a to je drugi rang natjecanja. Karlovčani su bili bolji u prvom poluvremenu, a gosti u drugom dijelu susreta. Kapetan Zvonko Pamić bio je u igri do 31. minuti i u tom razdoblju domaći nogometaši bili su opasniji i napravili su nekoliko izglednih prilika. U drugom poluvremenu, pogotovo od 70. minute gosti su preuzeli inicijativu i radili su pritisak na domaći gol, ali bez uspjeha.

-Korektna i fer utakmica, bili smo bolji u prvom poluvremenu, imali smo i nekoliko šansi, no kako sam izvlačio ključne igrače iz igre, tako smo padali. Gosti su bili bolji u drugom poluvremenu, istaknuo je trener karlovačke momčadi Igor Pamić.

Još uvijek momčad nije posložena i kompletirana. Ima i dalje niz igrača na probi, tako je u ovom susretu igrao i Herman iz Kolumbije. “Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Šteko, Ribar, Knezović, Gabrijel Stepinac,Rudić, Zavalić, Pamić, Budimir, Matyazh, Medynskyi i Herman, još su igrali Giljanović, Kusanić, Hock, Brkić, Miščin, Puškarić, Dujmović i Goršić. Karlovački nogometaši sljedeću utakmicu igraju u srijedu u Lučkom s momčadi “Lučkog”, a u subotu, 6. kolovoza od 18 sati dočekuju na svom stadionu ekipu “Jaruna” iz Zagreba.