Nogometaši "Karlovca 1919" odradili pripreme u Medulinu

Karlovački nogometaši osvojili drugo mjesto na vrlo jakom turniru "Medulin Cup 2024."

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz u finalu

"Zrinski Osječko 1664" Jurjevac - "Karlovac 1919" 1:0

Nogometaši "Karlovca 1919" za vrijeme morskih pripremama u Medulinu nastupili su na turniru "Medulin Cup". Igrači trenera Igora Pamića nastupili su u grupi Finera i ostvarili dvije pobjede i poraz. Karlovčani su pobijedili poljsku momčad "Tychy" s 1:0, zatim su poraženi od prvoligaša "Rabotničkog" iz Skopja s 2:0 i u subotu su pobijedili crnogorskog prvoligaša "Mladost DG" iz Podgorice s 2:0. Tako su Karlovčani osvojili prvo mjesto u grupi Finera i plasirali se u finale turnira. U susretu za prvo mjesto na turniru igrači trenera Igora Pamića poraženi su danas od momčadi "Zrinskog Osječkog 1664" iz Jurjevca, koja je član SuperSport Prve nogometne lige. "Zrinski Osječko 1664" pobijedio je s 1:0, a pogodak je postignut u 78. minuti. Karlovčani su uložili prigovor kod postignutog pogotka, jer je akcija krenula iz auta, koji po njima nije pravilno izveden. Karlovačka momčad imala je dosta prigovora na suđenje. Trener Igor Pamić bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

-To je kvalitetna momčad, vidjelo se da su bolji, no mi smo dobro parirali. Imali smo više pravih prilika od njih, naše su šanse bile ozbiljnije. Dao sam i ovaj put priliku svim igračima. Sve u svemu zadovoljan sam igrama na ovom jakom turniru, kazao je Pamić.

Tako je karlovačka momčad osvojila drugo mjesto na turniru. "Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Šteko, Barać, Kasalo, Gabrijel Stepinac, Bunoza, Paracki, Pamić, Utrobičić, Matyazh, Stanić i Kopljar. Još su igrali Crkvenac, Antičić, Viduka, Katić, Mišljenčević, Goršić, Rojnić, Štefanac, Rafael Stepinac, Kurečki i Batur. Nogometaši "Karlovca 1919" vraćaju se večeras u Karlovac, a u subotu od 15 sati igraju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" pripremnu utakmicu s momčadi "Kurilovca".