Sportski vikend

Karlovački klubovi ovaj vikend pretežno igraju u gostima

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojkašice na gostovanju

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju kod "Ribole Kaštela"

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u trećem kolu Superlige za seniorke kod ekipe "Ribole Kaštela". Susret počinje u 20 sati.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Kutini u šestom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Moslavine". Susret počinje u 19 sati i 15 minuta.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Samoboru u četvrtom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Samobora". Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Poreču u devetom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod momčadi "Jadrana-Poreča". Susret počinje u 15 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u Dugom Ratu u trećem kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi "Hrvatskog dragovoljca". Utakmica počinje u 17 sati.

Nogometaši "Ilovca" gostuju u subotu u Zagrebu u devetom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Zagreba". Susret počinje u 10 sati.

Karate klub "Karlovac 1969" organizira u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu tradicionalni međunarodni karate turnir "18. Karlovac Open". Očekuje se dolazak više od 400 natjecatelja iz Hrvatske i iz klubova iz susjednih država. Turnir počinje u 10 sati.

Klupska regata Veslačkog kluba "Korana" bit će održana u subotu od 10 sati na rijeci Kupi kod Veslačkog doma na Dubovcu. Tradicionalna klupska regata održava se za regatne veslače i za polaznike Škole veslanja, veslat će seniori, juniori i kadeti u obje konkurencije.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "Kraljevice". Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

U drugom kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug "Korana" dočekuje u Slunju u subotu od 16 sati ekipu "Mlake" iz Rijeke, a od 17 sati "Kupa" iz Ozlja gostuje kod momčadi "Plitvica".

Ovaj vikend igraju se susreti četvrtog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 14 sati "Željezničar" dočekuje u Karlovcu momčad "Karlobaga".  a od 17 sati "Obrtnik" iz Ogulina gostuje u Delnicama kod "Goranina". U nedjelju od 15 sati "Rakovica" dočekuje na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama momčad "Mostanja 1949".

Ovaj vikend igraju se susreti drugog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Kuglačice "Karlovca" gostuju u subotu od 11 sati u Zadru kod "Donata. Kuglačice "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 15 sati ekipu "Šubićevca" iz Šibenika.

U nedjelju se igraju utakmice devetog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 16 sati sastaju se "Vojnić 95" - "Draganić", "Zrinski Ozalj" - "Dobra" Sveti Petar, "Mladost" Rečica - "Barilović", "Ogulin" - "Croatia 78" i "Slunj" - "Duga Resa 1929", a slobodna je momčad "Vatrogasca". U nedjelju od 16 sati igraju se utakmice osmog kola Druge županijske nogometne lige. Sastaju se: "Kupa" - "Krnjak", "Tuškani" - "Josipdol", "Dobra" Novigrad - "Frankopan", "Plaški" - "Mrežnica", "Oštarije" - "Petrova gora" i "Vrlovka" - "Cetingrad".