Prvi Karlovački

Karlovački HDZ o priopćenjima platforme Možemo i SDP-a: Ono što navode spada u kategoriju čistog politikanstva usmjerenog prema HDZ-u, a ne u zaštitu interesa građana grada Karlovca

Autor: Anamarija Radočaj

09.07.2021

Politika

Karlovački HDZ reagirao je na priopćenja platforme Možemo i Gradske organizacije SDP-a Karlovac, a koja se tiču tužbe gospodina Nikole Hanžela protiv gradskog vijećnika Davora Petračića radi naknade neimovinske štete.

-Ono što navode u svojim priopćenjima spada u kategoriju čistog politikanstva usmjerenog prema HDZ u, a ne u „zaštitu interesa građana grada Karlovca“. Hrvatska demokratska zajednica je kao stranka u svim slučajevima do sada inzistirala, a inzistirat će i u buduće na pozitivnim pravnim propisima, a posebno na poštivanju sudskih presuda. Usmjereni smo prije svega na stvaranje pozitivne investicijske klime u gradu Karlovcu, kao i pozitivnih uvjeta za dolazak investitora, a to je ono što nas u bitnom određuje u odnosu na gore navedene političke aktere.  

Kao stranka svakodnevno se nosimo sa neargumentiranim kritikama na svoj rad i rad svojih članova i nećemo zbog toga podizati tužbe protiv pojedinaca/institucija koje razmišljaju drukčije od nas. Stavljati HDZ u kontekst „nenarodnog režima“ pokazuje svu nemoć i nekompetenciju karlovačkog SDP-a koji je pravni sljednik takvog režima.

Pozivamo navedene političke aktere da neargumentirane kritike i napade prestanu koristiti kao dio svojeg političkog repertoara te da svoj rad usmjere u korist cjelokupne zajednice, stoji u priopćenju.