Prvi Karlovački

Karlovački bend EoT objavio novi album “Teorija Ludog Chovjeka” za izdavačku kuću Menart

Autor:

28.11.2018

Glazba

Promocija albuma u Karlovcu zakazana je za 26. prosinca

Karlovački bend EoT izborio je svoje mjesto pod suncem. Baš kao što su i najavljivali izdali su album prvijenac za diskografsku kuću Menart, a promocija je održana u zagrebačkom klubu Vinyl. S albuma su objavljeni singlovi; Nažalost u pravu, Karma’ i Patnje mladog meteoropata.

Nakon prvog albuma ‘Defibrilacija’ koji je bio mješavina skoro apsolutno svega što volimo u glazbi, htjeli smo napraviti album koji će biti posveta našim punkrock korijenima, i to je upravo ‘Teorija Ludog Chovjeka’ album koji se sastoji od nekoliko pjesama nastalih prije 15 godina, plus nekoliko svježih pjesama i pjesama koje nemaju veze sa punkrockom jer možemo više manje što hoćemo. One se bave feštama, socijalnim temama, nepravdama i situacijama zbog kojih smo često u konfliktu između dobra i zla. Mi slavimo glazbu koja nam je dala snage za sve ono što smo mislili da ne možemo, da nismo sposobni ili u nekom trenutku nismo htjeli. Za nas granice ne postoje. Mi smo EoT, kažu mladi glazbenici.

Nakon promocije albuma bend priprema nove nastupe, singlove, a u Karlovcu ćete ih imati priliku poslušati na Adventu 26. prosinca.