Siguran posao uz fleksibilne smjene, rad u timu i edukacija

Karlovački Baywatch u potrazi za novim spasiocima

VIŠE IZ RUBRIKE

Karlovačka obalna straža

Uskoro počinje sezona kupanja na karlovačkim rijekama

Prave ljetne temperature su pred vratima i sezona kupanja na karlovačkim kupalištima samo što nije počela, a to znači i početak sezone rada Kluba spasilaca na vodama Karlovac.

KSV Karlovac jedini je klub spasilaca u Karlovačkoj županiji, a poznati su po svojem djelovanju na Foginovom kupalištu u Karlovcu i kupalištu Slava Raškaj u Ozlju. Povodom početka nove sezone članovi kluba odlučili su se baciti u potragu za novim članovima službe koji nadolazeće ljeto žele provesti na najljepšem radnom mjestu uz ovaj dinamičan posao.

Pozvani su svi učenici stari minimalno 16 godina, maturanti i studenti željni novog radnog iskustva. Zainteresirane za rad u službi očekuju siguran posao uz fleksibilne smjene, rad u timu i edukacija o ovom plemenitom pozivu i potrebnim vještinama. Zainteresirane očekuje i rad na različitim događajima u čijoj organizaciji sudjeluju članovi službe.

Klub Spasilaca na vodama Karlovac osnovan je još 2003. godine, a na Foginovom kupalištu rade tek od 2010. godine, otkako je službeno registrirano kao prvo riječno kupalište u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani se mogu javiti putem njihove Facebook stranice, Instagram profila ili na broj mobitela 091 593 9292.