Prvi Karlovački

Karlovačke rukometašice počele s treninzima na Vunskom polju

Autor: Branko Obradović

13.05.2020

Sport

Ženska seniorska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac počela je danas na Vunskom polju s treninzima

Ženska seniorska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac počela je danas na Vunskom polju s treninzima. Na otvorenom će se trenirati do ulaska u dvorane. Trener Dražen Keča istaknuo je da su rukometašice došle na prvi trening fizički spremne.

-U ponedjeljak smo imali okupljanje i razgovor, jučer je padala kiša, pa smo danas imali prvi formalni trening. Plan je da nastavimo s laganim treniranjem do 30. lipnja. Trenutno je plan da radimo na fizičkoj snazi, a u principu čekamo kada će se otvoriti dvorane. Kada uđemo u dvorane, onda ćemo u jednom dijelu treninga uključiti lopte. Sve ovisi o situaciji s Covidom-19. Cure su fizički dobro, super izgledaju, zadovoljan sam kako su radile samostalno. Trenutno smo svi na broju i treniramo od prvog dana kako se spada. Treninzi će biti svaki dan od 19 sati, a trajat će sat do sat i pol, rekao je Keča.

Trenirat će se u ovoj fazi do 30. lipnja, zatim slijedi pauza, a u kolovozu počinju pripreme za novo prvenstvo.

-Planirao sam da ćemo s pripremama za novu sezonu krenuti u prvom ili u drugom tjednu u kolovozu. Ove godine produžit ćemo pripreme na sedam tjedana, ako će sezona početi kao prošle godine. Pošto smo duže imali pauzu, malo manje će nam trebati fizikalije, a ići ćemo odraditi taktičko-tehnički dio za koji će nam trebati više vremena, kazao je trener Dražen Keča. (b.o.)