Uzvratna utakmica šesnaestine Kupa CEV-a najavljena na konferenciji za novinare

Karlovačke odbojkašice žele u uzvratnoj utakmici protiv "Gackog" izboriti prolaz dalje u Kupu CEV-a

VIŠE IZ RUBRIKE

Kup CEV-a

U srijedu od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcuuzvratna utakmica Kupa CEV-a "Kelteks" - "Gacko"

Odbojkašice "Kelteksa" igraju u srijedu u Sportskoj dvorani na Rakovcu uzvratni susret šesnaestine Kupa CEV-a s ekipom "Gackog", koja je prvak Bosne i Hercegovine. "Gacko" je u prvom susretu u Trebinju pobijedilo s 3:2. Karlovčankama je za prolaz dalje potrebna pobjeda s 3:0 ili 3:1 u setovima, ako pobijede s 3:2 igrat će se zlatni set. Uzvratni susret počinje u 20 sati. Utakmica je najavljena danas na konferenciji za novinare, a trener karlovačkih odbojkašica Goran Zec istaknuo je da će to biti jedna bitka.

-Imali smo jednu dobru utakmicu u Trebinju, sitne stvari su falile da izborimo pobjedu. "Gacko" je jedna iskusna i kvalitetna ekipa, moramo dati sve od sebe, ako želimo prolaz dalje. Lijepo su nas tamo dočekali i želimo im to vratiti. No, također želimo da naši navijači budu uz nas i da korektno navijaju. Bit će to jedna bitka, moramo pružiti dobru igru, "Gacko" je ipak još uvijek favorit. Prva utakmica je putokaz da se može. Zdravstveni bilten je u redu, sve igračice su zdrave i spremne, kazao je Goran Zec.

Kapetanica ekipe Ella Badanjak kazala je da su sve igračice uzbuđene, ali da očekuju pobjedu.

-Jako lijep je osjećaj pred utakmicu, ipak igramo u europskom natjecanju, ali doza uzbuđenosti nije prevelika, da ne bi "izgorile". Očekujemo dobru utakmicu i naravno nadamo se pobjedi i prolazu dalje, rekla je Ella Badanjak.