Odbojkaški klub "Kelteks"

Karlovačke odbojkašice u šesnaestini finala CEV kupa protiv četvrte ekipe iz skupine 1 prvog kruga Lige prvakinja

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Prvu utakmicu odbojkašice "Kelteksa" igraju u gostima između 7. i 9. studenog, a drugu na domaćem terenu između 14. i 16. studenog

U Luksemburgu je obavljen ždrijeb svih europskih odbojkaških kupova. Odbojkašice "Kelteksa" bile su jedne od nositeljica u šesnaestini finala CEV kupa. Karlovačke odbojkašice igrat će protiv četvrtoplasirane ekipe skupine 1 prvog kruga Lige prvakinja. U toj skupini nalaze se zagrebačka "Mladost", "Gacko" iz Bosne i Hercegovine, "Asterix Avo Beveren" iz Belgije i "Herceg Novi" iz Crne Gore. Te će ekipe odigrati turnir, dvije prvoplasirane nastavit će put u Ligi prvakinja, a četvrtoplasirana ekipa odmjerit će snage s karlovačkim odbojkašicama. Prvu utakmicu odbojkašice "Kelteksa" igraju u gostima između 7. i 9. studenog, a drugu na domaćem terenu između 14. i 16. studenog.

–Nisam baš zadovoljan ždrijebom. Moglo je i bolje, ali što je tu je. Znali smo da u europskom kupu baš ne možemo računati da ćemo dobiti nekog slabijeg protivnika. Teško je prognozirati tko bi u toj skupini Lige prvakinja mogao biti zadnji, po meni bi kandidati za prva dva mjesta trebali biti zagrebačka "Mladost" i "Asterix Avo Beveren" iz Belgije. Nama bi protivnice trebale biti igračice iz Bosne i Hercegovine ili iz Crne Gore, o kojima malo znamo. U svakom slučaju dobro ćemo se pripremiti i nećemo se predati tko god da nam bude protivnik, istaknuo je trener "Kelteksa" Goran Zec.