Odbojkašice "Kelteksa" proslavile naslov viceprvakinja Hrvatske

Karlovačke odbojkašice ostvarile nešto "nestvarno", osvojile drugo mjesto u Superligi

VIŠE IZ RUBRIKE

Sjajne djevojke

Odbojkašice "Kelteksa" primile medalje i pehar za drugo mjesto u Superligi za seniorke

Dodjela medalja i pehara igračicama Odbojkaškog kluba "Kelteks" za osvojeno sjajno drugo mjesto u Superligi za seniorke, najvišem klupskom rangu natjecanja u Republici Hrvatskoj, održana je danas u Glazbenom paviljonu. Na konferencija za medije trener Goran Zec kazao je da ima tremu, ali da su cure najzaslužnije za ovaj uspjeh.

-Želio bih se zahvaliti publici, svima vama koji ste bili na utakmicama, najbrojnija je naša publika u ligi. Ove cure su zaslužile to, čestitao bih curama, one su tu broj jedan, one su najzaslužnije za ovaj rezultat, kojem se nismo ni sami nadali. Ja bih izdvojio ljude koji su uz nas i koji su zaslužili da ih se spomene, moram spomenuti Žibija to jest Matiju koji vodi statistiku, Igora koji nosi klub na leđima kao team manager, Leona koji je kondicijski trener i Luku Nikolića, koji je fizioterapeut. Evo, htio bih da oni budu spomenuti, to mi je vrlo bitno, a za cure znamo da one nose najveći dio, rekao je Goran Zec.

Vrlo agilni predsjednik kluba Đuro Batinić istaknuo je da je u klubu postignuta jedna sinergija između igračica, stručnog stožera i vodstva kluba.

-Tu se nema puno pričati, moram reći da su cure u prvom planu, odnosno, taj vrući pogon, kako kažemo. Naša uprava pratila je to sve, tako da je postignuta jedna sinergija u klubu, a djevojke su želju, ambiciju, disciplinu i rad postigle ovo i za to im veliko hvala. U sljedećoj sezoni opet slijedi jedna borba, za one koji ne znaju, koji nisu baš upućeni u odbojku, vrlo je teško biti ono što su one ostvarile, drugo mjesto zvuči nestvarno. Sljedeća sezona bit će teška, međutim s obzirom na njihov rad i entuzijazam mislim da će biti dobro i da ćemo biti stabilni superligaši, kazao je Đuro Batinić.

Na velikom uspjehu igračicama i svima u klubu čestitali su županica Martina Furdek Hajdin i karlovački gradonačelnik Damir Mandić. Županica i gradonačelnik uručili su igračicama i stručnom stožeru medalje Hrvatskog odbojkaškog saveza. U ime glavnog sponzora tvrtke "Kelteks" igračicama i svima u klubu čestitke je uputila Maja Medak. Na velikom uspjehu klubu je čestitao predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić, koji je kapetanici ekipe Tari Dujmović uručio pehar za drugo mjesto. U idućoj sezoni karlovačke odbojkašice očekuje uz domaća natjecanja i nastup u Europi.