"Kelteks" - "Veli Vrh" 3:1

Karlovačke odbojkašice nadigrale ekipu "Velog Vrha" iz Pule

VIŠE IZ RUBRIKE

Karlovčanke treće

Karlovačke odbojkašice ostvarile u osam susreta šest pobjeda i dva poraza

Odbojkašice "Kelteksa" pobijedile su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Superlige za seniorke ekipu "Velog Vrha" iz Pule s 3:1, po setovima 25:18 21:25 25:19 25:18. Prvi set pripao je Karlovčankama, a u drugom su bile bolje gošće iz Pule. Nakon gubitka drugog seta, igračice trenera Gorana Zeca zaigrale su bolje i dobile treći i četvrti set. Na kraju zaslužena pobjeda i tri boda ostala su u Karlovcu.

-Bili smo malo nervozni, nije bilo one naše tečne igre. Bila je to prava prvenstvena utakmica. Moram biti zadovoljan, jer smo izborili pobjedu i osvojili tri boda, istaknuo je nakon utakmice trener Goran Zec.

Karlovačke odbojkašice u osam susreta ostvarile su šest pobjeda i dva poraza. Karlovčanke su na trećem mjestu tablice s osamnaest bodova. Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Vukovaru u devetom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "ENNA-e Vukovara". Karlovčanke i ekipa iz Vukovara igrat će u srijedu, 7. prosinca u Karlovcu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježana Ušić".