Pročelnici Bernardo Pahor i Marija Šćulac održali sastanak s Ljubomirom Jurkovićem Dedom

Karlovačka županija pomoći će u realizaciji projekta snimanja filma radnog naslova "Deda"  

VIŠE IZ RUBRIKE

Film

Ljubomir Jurković Deda pozvan je na Pulski filmski festival

Pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije Marija Šćulac i pročelnik Upravnog odjela županice Bernardo Pahor održali su danas sastanak s karlovačkim glumcem Ljubomirom Jurkovićem Dedom. Jurković je pročelnike upoznao sa svojim filmskim aktivnostima.

-Pozvan sam na Pulski filmski festival, gdje će 15. srpnja biti prikazan film "Božji gnjev" redatelja Kristijana Milića. To je petnaesti film u kojem glumim. Nakon prikazivanja filma bit ću predstavljen na pozornicima s glumcima i ljudima koji su radili na filmu, rekao je Ljubomir Jurković.

Redatelj Saša Poštić, koji je autor nekoliko uspješnih kratkih igranih i dokumentarnih filmova, počeo je ove godine u Karlovcu snimati dokumentarni film s elementima igranog filma radnog naslova "Deda". Snimanje će biti nastavljeno ovog ljeta, a predviđeno je da se dio filma snima i u Vatikanu. Film će se temeljiti na Dedinom životu. Pročelnici su obećali Ljubomiru Jurkoviću da će Karlovačka županija pomoći u realizaciji ovog projekta, te je dogovoren način na koji će se pomoći.