Prvi Karlovački

Karlovačka županija otvorila javni poziv za dodjelu Plaketa Karlovačke županije i Nagrade za životno djelo

Autor: Miloš Milovanović

27.01.2022

Županija

Prijedlozi se mogu podnijeti do 11. veljače

Karlovačka županija je otvorila javni poziv za dodjelu javnih priznanja za 2021. godinu. Do 11. veljače mogu se podnijeti prijedlozi za dodjelu Plakete Karlovačke županije i Nagrade Karlovačke županije za životno djelo.

Plaketa Karlovačke županije može se dodijeliti pojedincima i pravnim osobama. Kriteriji za njenu dodjelu su da se radi o pojedincima koji u su 2021. godini ostvarili izuzetne rezultate, radili na razvoju Karlovačke  županije te onima koji u svojoj sredini uživaju ugled uzornog čovjeka i djelatnika. Za pravne osobe kriterij je da su u 2021. godini ostvarili izuzetne rezultate te svojim djelovanjem pridonijeli boljitku Karlovačke županije.

Što se pak tiče Nagrade Karlovačke županije za životno djelo kriterij je da se radi o istaknutim pojedincima koji su svojim značajnim radom dali trajan doprinos ugledu Karlovačke županije.

Prijedlozi se dostavljaju na: Odbor za dodjelu javnih priznanja Karlovačke županije za 2021. godinu Ambroza Vraniczanya 4, 47 000 Karlovac.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Uredu župana Karlovačke županije, telefon 666-141 i na službenim internetskim stranicama Karlovačke županije (www.kazup.hr).