Gradska knjižnica I.G.K.

Karlovačka zelena priča - 4. Zeleni festival

VIŠE IZ RUBRIKE

„Knjižnice i održivi turizam“

Bit će i predstavljanje OPG-ova i institucija te udruga koje se bave ekologijom i promiču zaštitu i očuvanje okoliša

Stručni skup "4. Zeleni festival - Karlovačka zelena priča", s temom „Knjižnice i održivi turizam“, održat će se u ponedjeljak, 26. lipnja, od 10 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić Karlovac. Bit će otvorena i izložba arhitekta Ljubomira Miščevića.

Također, bit će i predstavljanje OPG-ova i institucija te udruga koje se bave ekologijom i promiču zaštitu i očuvanje okoliša.

U okviru Zelenog festivala, ispred knjižnice će se održati i programi namijenjeni djeci: pričaonice i kreativne radionice za djecu predškolskog uzrasta u 10 i 13 sati koje će voditi književnica Ivana Francišković Olrom i knjižničari.

Na štandovima ispred knjižnice od 9 do 15 sati svoj rad predstavit će institucije i udruge koje se bave ekologijom te promiču zaštitu i očuvanje okoliša u okviru Sajma poljoprivrednih proizvoda OPG-ova Karlovačke županije.

Organizator 4. Zelenog festivala je Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić” Karlovac u suorganizaciji s Javnom ustanovom Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Turističkom zajednicom grada Karlovca i Knjižnicom Filozofskog fakulteta u Zagrebu uz financijsku podršku Grada Karlovca i Ministarstva kulture i medija RH.