Deset ugovora na četiri sata dnevno od 1. veljače do kraja ove godine

Karlovačka sportska zajednica potpisala ugovore s trenerima mlađih dobnih uzrasta

VIŠE IZ RUBRIKE

    Karlovačka sportska zajednica organizirala je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu potpisivanje ugovora s deset novih trenera za mlađe dobne kategorije. Prije potpisivanja ugovora trenerima se obratio predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl.

    -Politika Grada Karlovca i Karlovačke sportske zajednice je pomoći klubovima, koji imaju puno mladih. Smatramo da je zapošljavanje trenera najbolji vid pomoći. Prošle godine počeli smo s tim ciklusom, tada je šest, sedam trenera potpisalo ugovore na tri, četiri mjeseca. Sada smo osigurali novac za deset ugovora na rad od četiri sata dnevno. To su ugovori o radu na određeno vrijeme i ugovori o djelu, rekao je Feitl.

    Ukupno je deset ugovora, a vrijede od 1. veljače od kraja godine. Ugovore o radu na određeno vrijeme potpisali su Lorena Orešković iz Gimnastičkog kluba "Sokol", Igor Gec i Alen Škrtić iz Nogometnog kluba "Ilovac" te Zdravko Jakovac i Antonio Magdić iz Nogometnog kluba "Karlovac 1919". Ugovore o djelu potpisali su Zoran Cicvara iz Kickboxing kluba "Tigar", Dražen Keča iz Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac, Dragomir Požega iz Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac" i Nermin Muminović iz Nogometnog kluba "Karlovac 1919". Miroslav Brežan iz Taekwondo kluba "Karlovac" potpisat će ugovor naknadno, jer trenutno nije u Hrvatskoj. (b.o.)

    Foto: Igor Čepurkovski