Prvi Karlovački

Karlovac u oku djeteta – otvorena izložba fotografija učenika OŠ Dubovac

Autor: Ksenija Begović

07.06.2019

Mozaik

Radi se o motivima Zvijezde koje su na novi način vidjeli, a onda i na fotografijama zabilježili učenici petih i šestih razreda

Kako ovaj grad vide djeca otkriva danas otvorena izložba fotografija u OŠ Dubovac, pod nazivom „Karlovac u oku djeteta“. Radi se o motivima Zvijezde koje su na novi način vidjeli, a onda i na fotografijama zabilježili učenici petih i šestih razreda. Izložba je njihov doprinos proslavi 440. rođendana Karlovca.
Krilatica ovogodišnje manifestacije je 440 sati za 440 godina. Šest krakova na ZVIJEZDI predstavlja i šest tematskih grupa – jedan od krakova predstavlja izložbe tako da smo mi odlučili napraviti izložbu svome gradu da tako uđemo polako u rođendansko slavlje, rečeno je na svečanom otvorenju.
Radionicu fotografije organizirala je nastavnica tehničkog odgoja Biserka Papa Neskusil, a savjetima je pomagao i Dinko Neskusil, osobito kod odabira najboljih radova.
Za glazbeni dio programa svečanog otvorenja zaslužne su učenice Mia Jurčić i Ela Rastić, a od gostiju bile su pročelnica za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko i zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić koja je izložbu i otvorila. (kb)

Foto: Dinko Neskusil

Autor: Ksenija Begović