Karlovac od sutra u znaku lutke

VIŠE IZ RUBRIKE

    Iz Zorin doma pozivaju sve karlovačke mališane da sudjeluju u prvoj velikoj lutkarskoj povorci u našem gradu u sklopu Prvog međunarodnog lutkarskog festivala u Karlovcu (InPuT FeST Karlovac) koji će biti održan od utorka 24. svibnja do 29. svibnja, kao i da nakon toga pogledaju predstavu „Princeza ohola“.

    -Prva velika lutkarska povorka proći će kroz naš grad u utorak, 24. svibnja s početkom u 18 sati. Karlovački mališani imat će priliku sudjelovati u povorci i pomoći našim lutkarima nositi i animirati lutke. Bit ću tu svega, od onih malih svima poznatih lutaka do velikih gigantskih koje se nemaju često prilike za vidjeti. Svaki je mališan dobrodošao da ponese i svoju vlastitu najdražu lutkicu kako bi i njegova lutkica prošetala sa ovim lutkarskim društvom i upoznala nove prijatelje.

    Ruta kojom će se lutke kretati je: Trg bana Jelačića, Ulica kralja Tomislava, Radićeva ulica, Šetalište doktora Franje Tuđmana te na kraju odredište Gradsko kazalište "Zorin dom" gdje će nas čekati jedna „Princeza ohola“, poručuju iz Zorin doma.

    Naime, predstava „Princeza ohola“ Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku bit će poklon sudionicima povorke u 18.45 sati na platou ispred Zorin doma.