Sportski vikend

"Karlovac 1919" dočekuje u Karlovcu u drugom kolu momčad "Trnja", došlo je do zamjene domaćinstva

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

"Karlovac 1919" - "Trnje", subota u 19 sati i 30 minuta

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u drugom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Trnja" iz Zagreba. Susret počinje u 19 sati i 30 minuta. Ova utakmica trebala se igrati u Zagrebu, ali je zbog problema Nogometnog kluba "Trnje" s igralištem, došlo do zamjene domaćinstva.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" igraju u subotu u sklopu priprema za novu sezonu u dvorani Osnovne škole Grabrik pripremnu utakmicu s momčadi "Zaprešića". Susret počinje u 18 sati.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju na stadionu u Ilovačkoj šumi u prvom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Odre". Susret počinje u 10 sati.

U nedjelju, 27. kolovoza igraju se utakmice prvog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 17 sati i 30 minuta sastaju se: "Barilović" - "Duga Resa 1929", "Dobra" Sveti Petar - "Slunj", "Draganić" - "Ogulin", "Vatrogasac" - "Mladost" Rečica" i "Vojnić 95" - "Zrinski Ozalj". Slobodna je "Croatia 78". U prvom kolu Druge županijske nogometne lige u subotu od 17 sati i 30 minuta sastaju se "Petrova gora" - "Mrežnica", a u nedjelju od 17 sati i 30 minuta "Dobra" Novigrad - "Kupa", "Plaški" - "Tuškani", "Oštarije" - "Krnjak", "Vrlovka" - "Josipdol" i "Cetingrad" - "Frankopan".