Nogometni klub "Karlovac 1919" i tvrtka PPK-a potpisali sponzorski ugovor

"Karlovac 1919" dobio značajno "pojačanje", ugovor potpisao PPK-a

VIŠE IZ RUBRIKE

    U prostorijama Stadiona "Branko Čavlović Čavlek" danas je potpisan sponzorski ugovor o suradnji između Nogometnog kluba "Karlovac 1919" i karlovačke tvrtke PPK-a. Ugovor su potpisali predsjednik karlovačkog trećeligaša Josip Ribar i predsjednik Uprave PPK-a Igor Miljak.

    -Zahvaljujem tvrtki PPK-a što su prepoznali naš klub kao parnera za buduću suradnju. Gdje god budemo igrali što bolje ćemo predstavljati naš grad i našu tvrtku PPK-a. Vi ste prvi sponzor, koji je nakon dugo vremena prepoznao naš klub, hvala vam kao jednoj lokomotivi, koja će povući i ostale, kazao je predsjednik Josip Ribar.

    PPK-a karlovačka mesna industrija jedna je vodećih tvrki u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, a trenutno ima 550 djelatnika.

    -Impresionira činjenica da u ovom gradu postoji klub koji okuplja 270 do 280 članova. Pozdravljam sve u klubu, igrače, trenere i poslovodstvo. Moram istaknuti da je predsjednik Ribar bio inicijator svega ovoga. Posebno pozdravljam mlađe uzraste i pozivam ih da se odluče za sportske aktivnosti i da u početku životnog puta krenu jednim putem gdje je sport utkan u njihovo tijelo i duh. Mi kao društveno odgovorna tvrtka, koja djeluje u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i koja će ovdje i dalje nastaviti djelovati, svjesni smo važnosti da dio profita vratimo zajednici. U ovoj društvenoj neizvjesnoj situaciji bitno je prepoznati kome je teže neko nama. Tvrtki PPK zadovoljstvo je pomoći ovom kolektivu koji je u razvoju, rekao je predsjednik Uprave PPK-a Igor Miljak.