Karate klub "Karlovac 1969"

Karate klub "Karlovac 1969" osvojio sedam medalja na turniru u Ivancu

VIŠE IZ RUBRIKE

Karate

Izborili šest zlatnih i jednu srebrnu medalju

Vrlo uspješan vikend imali su borci Karate kluba "Karlovac 1969". Nastupili su na međunarodnom turniru "15. Memorijalni karate turnir Ivanec", koji je okupio 511 natjecatelja iz 55 kluba iz tri države. Karlovačke boje branilo je osam najmlađih članova kluba, koji su ukupno osvojili 7 medalja, 6 zlata i 1 srebro. U ukupnom poretku u borbama izborili su odlično drugo mjesto. Na turnir je otputovalo i 5 najmlađih boraca koji su ovoga puta išli kao navijači, a već sljedećeg vikenda očekuju ih premijerni nastupi na domaćem turniru "18. Karlovac Open".

-Naše najmlađe nade odradili su gotovo savršen posao. Od ukupno 8 kategorija osvojili smo 7 medalja, jedino finale koje smo izgubili bilo je ono između naša dva natjecatelja. Na turniru smo imali omjer pobjeda i poraza 18:3. Jako dobra najava pred naš turnir u Karlovcu i Prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne kategorije koje se održava u Prelogu za dva vikenda, poručili su iz KK Karlovca 1969.

Zlatne medalje osvojili su Matko Puklavec kod cicibana do 24 kg, Vito Baršić kod mlađih učenika do 27 kg, Mislav Puklavec kod mlađih učenika do 31 kg, Andrej Ožura kod mlađih učenika do 35 kg, Tin Dudić kod mlađih učenika do 43 kg i Gabriela Lenard kod mlađih učenica do 27 kg. Mark Buturajac osvojio je srebrnu medalju kod mlađih učenika do 35 kg, a Antonio Krstačić izgubio je borbu za brončanu medalju kod učenika do 34 kg.