Karlovčani uspješni na posljednjem turniru u sezoni

Karate klub "Karlovac 1969" osvojio devet medalja u Varaždinu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Za kraj sezone Karate klub "Karlovac 1969" sudjelovao je na međunarodnom turniru u Varaždinu. Karlovčani su nastupili s devet natjecatelja i osvojili isto toliko medalja. U konkurenciji 326 natjecatelja iz pet zemalja karlovački karataši izborili su visoko treće mjesto u ukupnom poretku klubova u borbama. Osvojili su 4 zlatna, 2 srebrna i 3 brončana odličja. Na ovom turniru klub je nastupio s mlađim borcima i ponovno dokazao dominaciju i pokazao jedan vrlo borbeni i agresivan karate.

    -Kao i tijekom cijele ove sezone, tako i na ovom međunarodnom turniru, naši najmlađi natjecatelji pokazuju zavidno tehničko i taktičko znanje. U zadnjih nekoliko turnira pobjeđivali su natjecatelje iz desetak država tako da u sljedećoj sezoni kao cilj imamo odlazak na puno više inozemnih turnira i tamo sebi i drugima dokazati koliko smo dobri. Želim čestitati svim našim natjecateljima i zahvaliti njihovim roditeljima na podršci, ovu smo godinu stvarno vrhunski odradili, a sada nastavljamo trenirati kako bi sljedeću bili još bolji, kazao je trener Ivan Puklavec.

    Zlatne medalje osvojili su Patrick Blažević kod mlađih učenika do 30 kg, Lola Kurtagić kod mlađih učenica do 32 kg, Nina Malobabić kod mlađih učenica do 36 kg i Lucija Šegavić kod učenica iznad 44 kg. Srebrne medalje izborili su Ivan Farkaš kod mlađih učenica do 30 kg i Tomislav Čordašev kod mlađih učenika do 38 kg. Brončane medalje osvojili su Roko Palajsa kod mlađih učenika do 30 kg, Jan Canjar kod mlađih učenika do 38 kg i Josip Farkaš kod učenika do 34 kg. (b.o.)