Prvi Karlovački

Kandidatkinja za predsjednicu ŽO HDZ-a Nada Murganić predala prikupljenih 1638 potpisa potpore

Autor: Anamarija Radočaj

06.11.2020

Politika

Ukupno 1638 potpisa potpore članova predala je danas Županijskom izbornom povjerenstvu kandidatkinja za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije, ujedno i aktualna v.d. predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić. 

Kandidati za potpredsjednike ŽO HDZ-a Karlovačke županije; Jure Katić (Slunj), Tomislav Lipošćak (Ogulin), Alen Halar (Generalski Stol) i Branko Zoretić (Ozalj) predali su svaki preko 1500 potpisa potpore članova.

Na ovim unutarstranačkim izborima tim okupljen oko v.d. predsjednice  ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nade Murganić djeluje pod sloganom Snaga zajedništva , a kako ističu svi kandidati želja je u ovoj kampanji, kao i u daljnjem radu pokazati da se jedino zajedno, složno i marljivo mogu postići odlični rezultati. 

Zahvalna sam svim vrijednim ljudima koji pomažu meni i mojem timu, a ponajviše hvala članovima naše organizacije na iskazanoj podršci.  Vjerujem da put kojim idemo je kvalitetan, pun ideja za daljnji razvoj naše stranke i boljitak svih stanovnika Karlovačke županije. U ovom izbornom procesu želim nam svima puno mudrosti i razumijevanja jedni za druge te ostanimo pošteni i dostojanstveni kakvi smo bili do sada, istaknula je kandidatkinja za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić.

Predsjednik GO grada Slunja i gradonačelnik grada Slunja Jure Katić, ujedno i kandidat za potpredsjednika istaknuo je da je zahvalan za sve potpise potpore te da se nada da će birači znati prepoznati one koji su dokazali da ono što rade je u interesu lokalne jedinice, a onda i županije.

-Svi mi u HDZ-u prihvaćamo jedni druge i vjerujem da će tako biti i nakon ovih izbora bez obzira tko odnese pobjedu, kazao je Katić.

Ogulinski kraj zastupa predsjednik GO HDZ-a grada Ogulina Tomislav Lipošćak.

Ono što često ističem je da trebamo prihvatiti različita mišljenja i da svaki član gradske, općinske organizacije, svaki član temeljnog ogranka ima mogućnost reći što ih tišti i te da ima mogućnost sukreiranja politike na svim razinama

Jedini kandidat za potpredsjednika koji nosi funkciju općinskog predsjednika čije interese i zastupa je Alen Halar, predsjednik OO HDZ-a Generalski Stol i načelnik općine Generalski Stol.

Želja mi je prije svega potaknuti mlade ljude na sudjelovanje u demokratskom životu i povećati njihovu uključenost u društvo. Također, kao predstavnik općinske organizacije zalagat ću se i dalje kao i do sada za ruralni razvoj.

Kandidat za potpredsjednika ŽO HDZ-a Karlovačke županije je i Branko Zoretić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije.

-Kako bi još više i bolje radili na boljitku našeg Ozlja, Kamanja, Žakanja i Ribnika te cijele naše županije moramo svi zajedno pokazati snagu zajedništva, ne raditi razlike jer jedino tako možemo postići odlične rezultate.