Prvi Karlovački

Kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ-a grada Karlovca Andreja Navijalić prikupila 1.010 potpisa potpore

Autor: Branko Obradović

06.11.2020

Politika

Tim kandidata za potpredsjednike kojeg čine Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga predali su svaki preko 870 potpisa potpore članova

Kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ-a grada Karlovca Andreja Navijalić zajedno sa svojim timom predala je danas u prostoru Doma Hrvatske demokratske zajednice u Karlovcu 1010 potpisa potpore članova za svoju kandidaturu. Tim kandidata za potpredsjednike kojeg čine Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga predali su svaki preko 870 potpisa potpore članova.

Zamjenica gradonačelnika grada Karlovca, Andreja Navijalić u stranci obnaša funkciju predsjednice Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Karlovac i članica je Predsjedništva HDZ-a Karlovac.

Moje životno i poslovno iskustvo obilježeno je radom s mladima, sudjelovala sam na brojnim projektima, upravljala sam različitim poslovnim i političkim procesima te imam iskustvo u rukovođenju ljudima. Ta mi iskustva, zajedno s podrškom brojnih članova, daju hrabrost, želju i volju da se kandidiram na mjesto predsjednice GO HDZ-a grada Karlovca. Pod sloganom “Putem zajedništva” želimo nastaviti politiku zajedništva i uključenosti svih aktera i u tom smjeru razvijati gradsku organizaciju HDZ-a Karlovac. Temelj naše organizacije su ljudi iz temeljnih ogranaka i na njihovim željama i potrebama mora biti fokus, kazala je kandidatkinja Andreja Navijalić te dodala kako vjeruje da će članovi prepoznati rad i iskustvo koje nude.

Marin Svetić je voditelj Uprave Hrvatskih šuma Podružnice Karlovac gdje je uveo brojne nove tehnologije pridobivanja drva. Na taj je način poboljšao i modernizirao proizvodni proces šumske proizvodnje u Upravi Hrvatskih šuma u Karlovcu.

-Lokalna razina vlasti je ta koja mora biti u neprestanoj izravnoj komunikaciji sa svojim građanima istih i suprotnih stranačkih mišljenja i svjetonazora. U tom pogledu potrebna je kontinuirana komunikacija kako bi se potrebe i želje građana mogle detektirati na višim razinama organizacije i vlasti s ciljem poboljšanja uvjeta življenja i rada. Zajedništvo u smislu kontinuirane komunikacije je alat kako bi svoje aktivnosti i planove usklađivali pravovremeno, transparentno i vjerodostojno sa svim akterima naše zajedničke političke priče, istaknuo je Marin Svetić koji je u stranci obnašao funkciju političkog tajnika.

Darko Stanković član je Predsjedništva stranke i istaknuti obrtnik.

-Naša organizacija mora koordinirano voditi politiku usklađenu s višim razinama. Zajedničkim snagama možemo pokretati razvojne projekte u Karlovcu i unaprjeđivati gospodarstvo, naveo je Darko Stanković.

-Osiguranje političke stabilnosti, međusobnog uvažavanja i zajedništva u organizaciji, temeljna su načela našeg tima. Na nama je da radom i koordinacijom pomognemo ljudima s našeg područja u ovom novom normalnom vremenu, smatra Stipo Adžaga, također kandidat za potpredsjednika, obrtnik i dugogodišnji član HDZ-a te aktualni član Predsjedništva.

Svi kandidati zahvaljuju članovima na prikupljenim potpisima potpore te ih pozivaju da glas daju upravo ovom timu i nastave putem zajedništva.