Prvi Karlovački

“Kanarinci” na vikend mini pripremama u Selcu

Autor: Branko Obradović

21.02.2021

Sport

Nogometaši "Ilovca" otvorili sezonu u omiljenom hostelu u Selcu

Dugo, jako dugo, čekali su zaposlenici Hostela Karlovac u Selcu da otvore svoja vrata prvim gostima, koja su bila zatvorena zbog pandemije. I kako to obično biva u životu među prvim posjetiteljima došli su seniori “Ilovca” prema kojima domaćin gaji posebne simpatije ne samo zbog povijesti ovog kluba, već i zbog braće Vrbanić kao i činjenice da su “kanarinci” najučestaliji gosti omiljenog hostela u Selcu. Naime, žutozeleni s Ilovca redovito najmanje dva put godišnje sa svim uzrastima posjećuju Hostel Karlovac, gdje prema njihovim riječima imaju sve uvjete i osjećaju se kao svoj na svome. Posebno se pamte dolasci veterana “Ilovca” koji su svoj dolazak najavili i ove sezone ili točnije 13. ožujka. U sklopu mini priprema seniori “Ilovca” odigrali su i prijateljsku utakmicu protiv “Turbine” iz Triblja i pobijedili s 2:1. Za karlovačku momčad nastupili su: Manjerović, Gojšić, Horovski, Tarbuk, Valentić, Barković, J. Grubešić, Anđelić, O. Grubešić, Kovačić i Barić. Još su igrali Mišić, Filipčić, Bukovac, Cindrić, Rožić i Grdić, Pogotke su postigli Josip Grubešić i Andrija Barković. Trener Nenad Dmitrović zadovoljan je nastupom svojih igrača.

-Ovo je tek početak priprema i zato su nam važne ovakve utakmice. Jako smo zadovoljni što smo na kraju uspjeli unatoč ovoj situaciji osigurati ove pripreme u Selcu, kazao je Dmitrović.

U drugom poluvremenu za “Ilovac” nastupio je i Matija Mišić jedan od najboljih prijatelja legendarnog Dejana Lovrena s kojim zajedno vodi svjetski poznatu modnu marku Rock Filius omiljenu među svjetskim zvijezdama kao što su Mohamed Salah, Luka Modrić i ostali.