Nikola Tesla Experience Centar

"Kako napisati poslovni plan i prijavu na mjeru HZZ-a za potporu za samozapošljavanje"

VIŠE IZ RUBRIKE

  Radionica za samozapošljavanje

  Radionica za samozapošljavanje Besplatna radionica i prezentacija "Kako napisati poslovni plan i prijavu na mjeru HZZ-a za potporu za samozapošljavanje" održat će se 18. lipnja u 16 sati u Nikola Tesla Experience Centru, Rakovac 6, Karlovac u organizaciji Nikola Tesla Poduzetničkog centra.

  Besplatna radionica i prezentacija "Kako napisati poslovni plan i prijavu na mjeru HZZ-a za potporu za samozapošljavanje" održat će se 18. lipnja u 16 sati u Nikola Tesla Experience Centru, Rakovac 6, Karlovac u organizaciji Nikola Tesla Poduzetničkog centra. Predavačice su Božica Šimunčić i Suzana Novosel.

  -Pozivamo sve zainteresirane osobe koje namjeravaju ili razmišljaju u budućem razdoblju osnovati svoju vlastitu tvrtku (obrt ili poduzeće) da besplatno sudjeluju na radionici.

  Polaznici će na radionici moći steći potrebna znanja i vještine da samostalno mogu napisati poslovni plan i prijavu za dobivanje bespovratne potpore za samozapošljavanje.

  Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 16:00 - 19:00 h.

  Prijaviti se možete na mail suzana.novosel@ntec.hr.  Prijave su moguće do 17. lipnja 2024. godine.

  Potrebni podaci:

  IME I PREZIME:

  OIB:

  KONTAKT (e-mail i telefon):

  Za sve dodatne informacije obratite se u Nikola Tesla Poduzetnički centar na adresi Rakovac 6, Karlovac, na mail  suzana.novosel@ntec.hr ili na telefon 099 712 9708, poručuju iz navedene ustanove.