Hostel Karlovac u Selcu

Kafić "Rum & Menta" postaje kultno mjesto okupljanja u Selcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Ljeto

Hostel Karlovac postaje omiljeno okupljalište na crikveničko-vinodolskoj rivijeri

Zahvaljujući višemilijunskim ulaganjima u popularno karlovačko odmaralište, Hostel Karlovac postaje omiljeno okupljalište ne samo svojih gostiju već i domaćih mještana, prolaznika i gostiju koji su odsjeli na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

-Ovdje imamo sve što nam treba na jednom mjesto i tu nam je idealno mjesto za odmor. Plaža je čista i uredna. Nudi kabinu za presvlačenje, tuš i top ležaljke kao i zabavu za mlađe koji mogu odigrati vaterpolo. Samo nekoliko koraka dalje nalazi se sada već slobodno možemo reći kultni kafić "Rum & Menta" koji nas uvijek ugodno iznenadi ne samo uslugom već i gotovo redovitom uslugom. I to nas zabavljaju vrhunski glazbenici ili bendovi koji su pratili neke od naših najvećih zvijezda. Ako imate djecu ona su uvijek pod budnim okom na ograđenom igralištu i mogu besplatno koristiti obnovljenu stijenu za penjanje. A da ne spominjem i mogućnost uživanja u domaćoj hrani na ljetnoj terasi Hostela Karlovac po više nego popularnim cijenama. Znate kaj, ovo je za nas godišnji, riječi su jednog od redovitih gostiju iz Zagreba koji ljetuje u svojoj vikendici u susjedstvu.

U ponedjeljak će nastupiti Karlovački vokalni oktet koji slavi 65 godina postojanja, a kao  posebni gosti na novootvorenoj terasi popularnog kafića predstavit će se ansambl Chorus Via Musica iz slovačkog Prešova.