Prvi Karlovački

Jure Brkljača s pjesmom ‘Ne postojim kad nisi tu’ Miroslava Rusa, u samom vrhu top lista

Autor: Anamarija Radočaj

25.03.2019

Glazba

Sasvim novi pristup odabira pjesme, mimo već više puta viđenih klišea, za Juru Brkljaču i autora Miroslava Rusa, pokazao se kao pun pogodak.

Skladba ‘Ne postojim kad nisi tu’, koju je Jure izveo na ovogodišnjoj Dori, a koja je od svih predstavljenih, bila najbolje plasirana između pjesama izvedenih na hrvatskom jeziku, u kratkom je roku osvojila simpatije publike i struke. Cilj je bio napraviti pjesmu koja će trajati duže od uobičajenog instant roka i to se ostvarilo. Na najnovijoj HR Top 40 nacionalnoj listi ‘Ne postojim kad nisi tu’, nalazi se na odličnom trećem mjestu. Zadovoljstvo postignutim nisu krili ni Jure ni Miroslav Rus.

– Jako mi je drago da sam stigao do trećeg mjesta, to je veliki uspjeh. Također mi je drago, što je publika prepoznala pjesmu. Ujedno bi se zahvalio Miroslavu Rusu i Hit Recordsu, na potpori i odlično odrađenom poslu, istaknuo je ovom prigodom Jure.

Mladića od kojeg se u budućnosti očekuju najveća postignuća, a koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, nahvalio je i Miroslav Rus.

Jure je glas koji se ne događa često i drago mi je da su to ljudi prepoznali i pored njegove skromnosti, na prvu. Ukoliko ovako nastavi, teško će mu itko stati na put.

‘Ne postojim kad nisi tu’, prati i video spot, snimljen na atraktivnim lokacijama na Krku i Zagrebu.

Autor: Anamarija Radočaj