Prvi Karlovački

Jučer je na autocesti A1 na području Novigrada na Dobri zaplijenjeno 136,8 kg droge

24.06.2019

Crna kronika

To je druga velika zapljena droge na području Policijske uprave karlovačke u ovoj godini

U prostorijama Policijske uprave karlovačke danas je održana konferencija za novinare na kojoj je tema bila pronalazak veće količine droge cannabis marihuane. Zamjenik načelnika Policijske uprave karlovačke Josip Rohaček kazao je da je ovo druga velika zapljena droge ove godine na području ove policijske uprave.

-Zapljena velike količine droge dogodila se jučer na području Policijske uprave karlovačke. To je druga velika zapljena droge ove godine na području ove policijske uprave. Prva je bila u travnju , kada je zaplijenjeno 170 kg droge, rekao je Josip Rohaček.

Voditelj Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave karlovačke Bruno Kendjel istaknuo je da se radi o zapljeni 136,8 kilograma droge cannabis marihuane.

-Droga je zaplijenjena u nedjelju oko 16 sati na autocesti A1 na području Novigrada na Dobri. Policijski službenici Ravnateljstva policije, kojima je primarna zadaća suzbijanje nezakonite migracije zaustavili su kombi vozilo i već su izvana vidjeli da je u kombiju nešto slično drogi. Nastavljeno je postupanje i pas za detekciju droga potvrdio je da se radi o drogi. U prijevozu droge sudjelovala su dva hrvatska državljanina, tridesetogodišnjak i pedesetogodišnjak. Ustanovljeno je da se radi o 136,8 kilograma droge cannabis marihuane, kazao je Bruno Kendjel.

Osobe koje su sudjelovale u prijevozu droge poznate su od prije policijskim službenicima Ravnateljstva policije.