ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE

Jeste li čuli ikada za kvantnu analizu?

VIŠE IZ RUBRIKE

U Karlovcu od 15.03. do 20.03

Saznajte kakvo je vaše zdravstveno stanje bez ultrazvuka, magnetske rezonance, rendgena ili neke druge invazivne pretrage. Jednostavno, praktično i bezbolno.

Brzina i točnost

Ova metoda analize osmišljena je da uštedi vrijeme, novac i energiju. Analiza će vam reći kakvo je vaše zdravstveno stanje bez ultrazvuka, nuklearne magnetske rezonancije, rendgena ili bilo koje druge invazivne pretrage. Jednostavno, praktično i bezbolno. Jednostavnim držanjem senzora na dlanu, zdravstveni podaci će se prikupiti za nekoliko minuta.

Princip analize

Ljudsko tijelo je skup stanica koje rastu, razvijaju se, regeneriraju i umiru. Kod odraslih se svake sekunde podijeli oko 25 milijuna stanica, a crvene krvne stanice se obnavljaju brzinom od oko 100 milijuna u minuti. U procesu diobe stanice, jezgra i elektroni izvan jezgre, kao osnovna jedinica stanice, također se kreću i mijenjaju se velikom brzinom emitirajući bez prekida elektromagnetske valove. Signali elektromagnetskih valova koje emitira ljudsko tijelo predstavljaju specifično stanje tog tijela: stanje dobrog zdravlja, narušeno zdravlje, bolest itd. koji će emitirati različite signale magnetskih valova. Kvantni analizator je novi alat za analizu ovog fenomena. Slaba magnetska frekvencija i energija ljudskog tijela će se pokupiti kroz senzor, a nakon pojačanja podataka mikroprocesorom uspoređivat će se sa kvantno rezonancijskim standardnim spektrom bolesti, prehrane itd.

Funkcionalne karakteristike

Predviđanja su to bez simptoma, patološka mutacija samo 10 stanica omogućuje analizatoru da uhvati promjenu i predvidi bolest. Višestruki zdravstveni pokazatelji mogu se dobiti za nekoliko minuta . Baza podataka sustava analize određena je znanstvenim metodama uključujući Fourierove principe. Glavnih stavki analize je preko 30, uključujući kardiovaskularno i cerebrovaskularno stanje, gustoću kostiju, reumatizam, pluća i dišne putove, šećer u krvi itd. Rana dijagnoza je vrlo važna, katkad presudna. Otkriti bolest prije nego što napreduje u mnogim slučajevima znači biti u mogućnosti intervenirati kako bi se promijenio njezin tijek.

Dogovorite pregled

Želite li sami isprobati ovaj oblik pretrage - imate mogućnost napraviti to u Karlovcu sljedeći tjedan od 15.03. do 20.03. Kontakt broj na koji se možete naručiti je 097/7748097. Postoji mogućnost dolaska direktno kod klijenta kući.