Raspisan je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Karlovačkoj županiji za 2022. godinu.

Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju

VIŠE IZ RUBRIKE

  Temeljem Programa potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Karlovačkoj županiji za razdoblje 2021. – 2023. godine i Odluke o raspisivanju Javnog poziva, Upravni odjel za gospodarstvo Karlovačke županije objavio je

  JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA MALE VRIJEDNOSTI U POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU

  U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI ZA 2022. GODINU

  Datum objave Javnog poziva: 10. svibnja 2022. godine

  Krajnji rok za podnošenje prijava: 10 lipnja 2022. godine (do iskorištenja sredstava)

  Prijave na OVAJ Javni poziv primaju se isključivo u elektronskom obliku. Prijave poslane poštom neće se uzimati u obzir.

  Način prijave i registracije u SOM sustavu nalazi se u dokumentu UPUTE ZA PRIJAVITELJE ZA REGISTRACIJU POTENCIJALNIH PRIJAVITELJA.

  Link za registraciju: https://som-natjecaj.eu/authentication/register
  Link za prijavu: https://som-natjecaj.eu/authentication/login
  Tehnička podrška vezano za e-prijave:
  e-mail: podrska@som-system.com

  INFO TELEFON (zvati isključivo ako imate problem oko same registracije i prijave, te tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja same prijave!!!): 091/618-8694 (molimo zvati u radnom vremenu između 08:00 i 16:00 sati)

  VAŽNO!! Pitanja vezano za sam Javni poziv, dokumentaciju i općenito mogu se postaviti Upravnom odjelu za gospodarstvo, elektronskim putem, slanjem upita na e-mail adresu: kristina.magdic@kazup.hr