Od 17. do 21. veljače javne tribine u svih pet gradova Karlovačke županije

Javne tribine vezane uz Strategiju Karlovačka županija - Pametna županija

VIŠE IZ RUBRIKE

  Sukladno provedbi javnog savjetovanja za dokumente Strategija Karlovačka županija - Pametna županija i Akcijski plan kojim se planiraju prioritetne aktivnosti za sljedeće tri godine, u svih pet gradova Karlovačke županije, u suradnji s izrađivačima Strategije tvrtkama Infodom i Infocumulus i jedinicama lokalne i regionalne samouprave, održat će se javne tribine putem kojih će se građanima predstaviti projekt izrade Strategije Karlovačka županija – Pametna županija. Koristeći se digitalnim tehnologijama, Karlovačka županija nastoji svakodnevne aktivnosti učiniti što produktivnijima i time stvoriti povoljnu klimu za gospodarski rast, ali i kvalitetniji i privlačniji život.

  Osim toga, žiteljima gradova i općina, pružit će se mogućnost postavljanja pitanja i davanje prijedloga autorima dokumenata, kao i predstavnicima gradske i općinske vlasti, bilo s mjesta održavanja online tribine ili bilo kojeg drugog mjesta, putem interneta.

  Webinari će se održavati u tjednu od 17. do 21. veljače, u vremenskom periodu od 17:00 do 19:00 sati na sljedećim lokacijama:

  Slunj 17. veljače – Gradska vijećnica na kojima sudjeluju i općine Cetingrad i Rakovica

  Duga Resa 18. veljače – Gradska vijećnica na kojima sudjeluju i općine Bosiljevo, Barilović, Generalski Stol i Netretić

  Ogulin 19. veljače - Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin na kojima sudjeluju i općine Josipdol, Plaški, Saborsko i Tounj

  Ozalj 20. veljače – Gradska vijećnica na kojima sudjeluju i općine Žakanje, Kamanje i Ribnik

  Karlovac 21. veljače – Ilirska dvorana Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" na kojima sudjeluju i općine Draganić, Lasinja, Krnjak i Vojnić.

  Karlovačka županija poziva sve zainteresirane građane da prisustvuju javnim tribinama te da svojim pitanjem ili prijedlogom doprinesu stvaranju što kvalitetnije Strategije, kako bi se u konačnici stvorili uvjeti za što bolji i ugodniji život.