Udruga Jak kao Jakov

"Jakovljevi anđeli  na Starom gradu Dubovcu“

VIŠE IZ RUBRIKE

Izložba

Pozivamo vas da, 2. listopada, pregledate kako smo kroz godine volonterskim radom stvarali prekrasne rukotvorine, malene i malo veće anđele i anđeliće, koji su mnogima bili radost, a našim mališanima na bolničkim odjelima pomoć pri liječenju od teških malignih bolesti, poručuju iz Udruge

Iz Udruge Jak kao Jakov  izvijestili  su da će na Dan Svetih anđela čuvara, 2. listopada, biti otvorena izložba svih vrsta anđela koje su izrađivali u Udruzi.

Izložba pod nazivom "Jakovljevi anđeli  na Starom gradu Dubovcu“ bit će otvorena u 19 sati u prostorima Starog grada Dubovca na prvom katu dvorca. Izložbu organiziraju u suradnji i s potporom Muzeja grada Karlovca.

-Pozivamo vas da pregledate kako smo kroz godine volonterskim radom stvarali prekrasne rukotvorine, malene i malo veće anđele i anđeliće, koji su mnogima bili radost, a našim mališanima na bolničkim odjelima pomoć pri liječenju od teških malignih bolesti. Na otvorenju izložbe čut ćemo i prekrasnu pjesmu koju je književnica Natali Šarić osmislila za sve anđele naše udruge. U okrilju prekrasnog Starog grada Dubovca pronađite čarobne anđele od svilenih tkanina, heklane od finih niti rukama naših volonterki, vezenih haljinica, otkrijte anđeliće nastale od loptica mirisne lavande, od špage, od perušine i komušine, nevjerojatne majušne slagane od tjestenine, od čepova i filca, anđele za vitrine, za vrh bora i lutke anđele stvorene za igranje u dječjim ručicama ili prekrasne anđele od pečene i glazirane keramike, javljaju iz Udruge.

Isto tako najavili su da će 6.  listopada biti 13. godišnjica otkako Jakov nije s nama, kako je krenuo putevima anđela...

-Ovo je izložba za njega i svu djecu koja su krenula putevima anđela i za sve nas da nas njihovi anđeli čuvaju i bdiju nad nama, poručili su.