GALERIJA SLIKA

Izvrsni koncert izvrsnih učenika izvrsne Glazbene škole Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

sinoć

Sinoć u Nacionalnom svetištu Svetog Josipa - sjajan koncert učenika s karlovačkim komornim orkestrom Glazbene škole Karlovac

Ciklusom koncerata s izvrsnim učenicima Karlovački komorni orkestar Glazbene škole Karlovac nastavio je tradiciju muziciranja mladih talenata uz pratnju renomiranog Orkestra koji ove godine slavi 36. rođendan. Na koncertu koji se održao sinoć s početkom u 19:30 sati u Nacionalnom svetištu Svetog Josipa, nastupili su izvrsni učenici karlovačke Glazbene škole koji su ove školske godine pokazali sjajne rezultate i tako ostvarili priliku za nastup s Orkestrom.

Koncertom je ravnao  mladi perspektivni dirigent Ivan Šćepanović koji se u svojoj biografiji već može pohvaliti značajnim angažmanima. Ciklusom Koncerta IZVRSNIH Glazbena škola Karlovac u potpunosti opravdava njegov naziv i potvrđuje zavidnu odgojno-obrazovnu kvalitetu. Iskustvo koje mladi glazbenici ostvaruju svirajući uz Orkestar neprocjenjiva je blagodat koju mogu pružiti samo pojedine sredine, a grad Karlovac je jedna od njih.

Koncert je financirao Grad Karlovac i Karlovačka županija, a nastao je u suradnji s Nacionalnim svetištem Svetog Josipa u Karlovcu. Ulaz na koncert bio je slobodan.